Успешно организиравме уште еден саем за вработување, практикантство и стипендии, кој наиде на голем одзив кај реномирани компании од регионот, студенти и ученици од средните училишта, па сме актуелни и во медиумите. Во продолжение линкови од прилозите на МРТВ и ТВ Тера:

Благодарност до сите за успешно организацираниот настан, со желба истиот да прерасне во традиција.
Прилог: Фотогалерија