Прв циклус  – огласна табла

Резултати од испитот по предметот Англиски јазик, кај доц. д-р Лела Ивановска се достапни на линкот Резултати испит. Пишување на оцени во индекс на 16.02. (четврток) во 12.30 во просториите на ФИКТ.