About daniela

This author has not yet filled in any details.
So far daniela has created 113 blog entries.

Конкурс за запишување на студенти во Прв циклус студии 2024/25

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола, ширум ги отвора вратите за упис на нови студенти во учебната 2024/2025 година на прв циклус студии, повеќе [...]

2024-07-12T21:59:52+00:00јули 12, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Конкурс за запишување на студенти во Прв циклус студии 2024/25

Конкурс за запишување на студенти во Втор циклус студии 2024/25

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола, ширум ги отвора вратите за упис на нови студенти во учебната 2024/2025 година на втор [...]

2024-07-12T21:49:22+00:00јули 12, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Конкурс за запишување на студенти во Втор циклус студии 2024/25

Конкурс за запишување на студенти во Трет циклус студии 2024/25

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола, ширум ги отвора вратите за упис на нови студенти во учебната 2024/2025 година на трет циклус [...]

2024-07-12T21:31:21+00:00јули 12, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Конкурс за запишување на студенти во Трет циклус студии 2024/25

Одлука за предметите за кои беше ангажиран вонр. проф. д-р Благој Павлов

Се утврдува промена на анагажираноста за предмети за кои беше ангажиран вонр. проф. д-р Благој Павлов, заради негово заминување во [...]

2024-06-11T07:42:11+00:00јуни 11, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Одлука за предметите за кои беше ангажиран вонр. проф. д-р Благој Павлов

СООПШТЕНИЕ Испитот по Англиски јазик е презакажан!

Испитот по Англиски јазик кој беше закажан за 06.06.2024 се презакажува за 13.06.2024 г. во 12 часот.

2024-06-03T11:08:10+00:00јуни 3, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на СООПШТЕНИЕ Испитот по Англиски јазик е презакажан!

Започнува вреднување на воннаставните активности на студентите на УКЛО

Концепцијата за вреднување на воннаставните активности на студентите на УКЛО, којашто нормативно е уредена во Правилник, започнува  практично да се [...]

2024-05-30T09:03:52+00:00мај 30, 2024|Categories: Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Започнува вреднување на воннаставните активности на студентите на УКЛО

Промоција на дипломирани инженери и магистри

Технички факултет Битола организира промоција на дипломирани инженери и магистри, која ќе се одржи на 05.06.2024 (среда) во 11 часот во [...]

2024-05-30T08:30:56+00:00мај 30, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Промоција на дипломирани инженери и магистри

Студентска анкета (важно!)

Почитувани студенти на Технички факултет, Универзитетот „Св.Климент Охридски“е дел од Алијансата на Европските Универзитети, COLOURS Alliance. За исполнување на целите [...]

2024-05-21T11:21:38+00:00мај 21, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Студентска анкета (важно!)

Јунска испитна сесија 2024 и Упатство за пријавување

Распоредот на сесијата е даден во линкот Испитна сесија Јуни 2023-2024 Упатство за пријавување е дадено во линкот Упатство за [...]

2024-05-16T09:15:13+00:00мај 14, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Јунска испитна сесија 2024 и Упатство за пријавување
Go to Top