Студентска анкета (важно!)

Почитувани студенти на Технички факултет, Универзитетот „Св.Климент Охридски“е дел од Алијансата на Европските Универзитети, COLOURS Alliance. За исполнување на целите [...]

2024-05-21T11:21:38+00:00мај 21, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Студентска анкета (важно!)

Јунска испитна сесија 2024 и Упатство за пријавување

Распоредот на сесијата е даден во линкот Испитна сесија Јуни 2023-2024 Упатство за пријавување е дадено во линкот Упатство за [...]

2024-05-16T09:15:13+00:00мај 14, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Јунска испитна сесија 2024 и Упатство за пријавување

RoboMac 2024 – натпревар по роботика, автоматика, електроника и вештачка интелигенција во Македонија

Факултетот за електротехника и информациски технологии ги повикува сите студенти, ентузијасти и љубители на роботиката да се пријават на меѓународниот [...]

2024-04-12T07:47:54+00:00април 12, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на RoboMac 2024 – натпревар по роботика, автоматика, електроника и вештачка интелигенција во Македонија

Априлска испитна сесија и упатство за пријавување

Распоредот за априлската испитна сесија е даден со линкот Испитна сесија Април 2023-2024. Упатството за пријавување на испит е дадено [...]

2024-04-03T08:40:17+00:00април 3, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Априлска испитна сесија и упатство за пријавување

Саем за вработување, практикантство и стипендии – Фотогалерија

Успешно организиравме уште еден саем за вработување, практикантство и стипендии, кој наиде на голем одзив кај реномирани компании од регионот, [...]

2024-04-02T16:33:02+00:00март 29, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Саем за вработување, практикантство и стипендии – Фотогалерија

Покана за Саем за вработување, практикантство и стипендии на ТФБ

  Технички факултет Битола, како еден од клучните фактори за создавање на инженерски кадар во нашата држава, по втор пат [...]

2024-04-02T16:28:19+00:00март 20, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Покана за Саем за вработување, практикантство и стипендии на ТФБ

Презентација на Лимак за стипендии и менторства

ИЗВЕСТУВАЊЕ: На ден 13.02.2024г (Вторник) со почеток во 12 часот, претставници на групацијата Лимак ќе одржат презентација на иницијативата GEG и ќе ги [...]

2024-02-09T12:02:09+00:00февруари 9, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на Презентација на Лимак за стипендии и менторства

СООПШТЕНИЕ за предметот Англиски јазик

СООПШТЕНИЕ Се известуваат студентите кои го избрале предметот Англиски јазик во летен семестар, задолжително да присуствуваат на првиот час на [...]

2024-02-08T11:13:14+00:00февруари 8, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на СООПШТЕНИЕ за предметот Англиски јазик

Важни информации за упис во летен семестар 2023-24

Сите информации во врска со уписот се дадени во линкот Важни информации за уписот во летен семестар 2023-2024

2024-02-08T09:45:09+00:00февруари 8, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на Важни информации за упис во летен семестар 2023-24

Распореди за настава за летен семестар 2023-24

Наставата од летниот семестар започнува на 15.02.2024 год. Распоред за настава II семестар 2023-24 Распоред за настава VI семестар 2023-24 [...]

2024-02-08T08:55:56+00:00февруари 8, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Распореди за настава за летен семестар 2023-24
Go to Top