Одлука за предметите за кои беше ангажиран вонр. проф. д-р Благој Павлов

Се утврдува промена на анагажираноста за предмети за кои беше ангажиран вонр. проф. д-р Благој Павлов, заради негово заминување во [...]

2024-06-11T07:42:11+00:00јуни 11, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Одлука за предметите за кои беше ангажиран вонр. проф. д-р Благој Павлов

СООПШТЕНИЕ Испитот по Англиски јазик е презакажан!

Испитот по Англиски јазик кој беше закажан за 06.06.2024 се презакажува за 13.06.2024 г. во 12 часот.

2024-06-03T11:08:10+00:00јуни 3, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на СООПШТЕНИЕ Испитот по Англиски јазик е презакажан!

Започнува вреднување на воннаставните активности на студентите на УКЛО

Концепцијата за вреднување на воннаставните активности на студентите на УКЛО, којашто нормативно е уредена во Правилник, започнува  практично да се [...]

2024-05-30T09:03:52+00:00мај 30, 2024|Categories: Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Започнува вреднување на воннаставните активности на студентите на УКЛО

Промоција на дипломирани инженери и магистри

Технички факултет Битола организира промоција на дипломирани инженери и магистри, која ќе се одржи на 05.06.2024 (среда) во 11 часот во [...]

2024-05-30T08:30:56+00:00мај 30, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Промоција на дипломирани инженери и магистри

Студентска анкета (важно!)

Почитувани студенти на Технички факултет, Универзитетот „Св.Климент Охридски“е дел од Алијансата на Европските Универзитети, COLOURS Alliance. За исполнување на целите [...]

2024-05-21T11:21:38+00:00мај 21, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Студентска анкета (важно!)

Јунска испитна сесија 2024 и Упатство за пријавување

Распоредот на сесијата е даден во линкот Испитна сесија Јуни 2023-2024 Упатство за пријавување е дадено во линкот Упатство за [...]

2024-05-16T09:15:13+00:00мај 14, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Јунска испитна сесија 2024 и Упатство за пријавување

RoboMac 2024 – натпревар по роботика, автоматика, електроника и вештачка интелигенција во Македонија

Факултетот за електротехника и информациски технологии ги повикува сите студенти, ентузијасти и љубители на роботиката да се пријават на меѓународниот [...]

2024-04-12T07:47:54+00:00април 12, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на RoboMac 2024 – натпревар по роботика, автоматика, електроника и вештачка интелигенција во Македонија

Априлска испитна сесија и упатство за пријавување

Распоредот за априлската испитна сесија е даден со линкот Испитна сесија Април 2023-2024. Упатството за пријавување на испит е дадено [...]

2024-04-03T08:40:17+00:00април 3, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Априлска испитна сесија и упатство за пријавување

Саем за вработување, практикантство и стипендии – Фотогалерија

Успешно организиравме уште еден саем за вработување, практикантство и стипендии, кој наиде на голем одзив кај реномирани компании од регионот, [...]

2024-04-02T16:33:02+00:00март 29, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Саем за вработување, практикантство и стипендии – Фотогалерија

Покана за Саем за вработување, практикантство и стипендии на ТФБ

  Технички факултет Битола, како еден од клучните фактори за создавање на инженерски кадар во нашата држава, по втор пат [...]

2024-04-02T16:28:19+00:00март 20, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Покана за Саем за вработување, практикантство и стипендии на ТФБ
Go to Top