Поканата за првиот академски час

Ние, професорите и студентите на ТФБ убедени дека генерациите коишто доаѓаат се секогаш подобри, имаме посебна чест и задоволство да [...]

2023-09-29T08:21:53+00:00септември 28, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Поканата за првиот академски час

Прелиминарни листи од трет упис на нови студенти

Прелиминарни листи Трет уписен рок Прв циклус студии

2023-09-26T18:59:11+00:00септември 26, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Прелиминарни листи од трет упис на нови студенти

Важни информации за уписот во зимски семестар

С О О П Ш Т Е Н И Е! ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ЗИМСКИ (III, V, VII) СЕМЕСТАР -          Запишувањето на зимскиот [...]

2023-09-26T05:33:05+00:00септември 26, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на Важни информации за уписот во зимски семестар

Повици за стипендии!

ЗА СТУДЕНТИ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКИОТ ОТСЕК НА ТЕХНИЧКИ ФАКУЛТЕТ- БИТОЛА информации на линкот БИДИ СТИПЕНДИСТ НА EVN МАКЕДОНИЈА ЕВН стипендира студенти [...]

2023-09-23T17:33:10+00:00септември 23, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Повици за стипендии!

Уписите во зимски семестри се во тек

С О О П Ш Т Е Н И Е! ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ЗИМСКИ (III, V, VII) СЕМЕСТАР -          Запишувањето на зимскиот [...]

2023-09-26T05:30:16+00:00септември 23, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Уписите во зимски семестри се во тек

Дополнителен конкурс за трет уписен рок 2023-24

УПИСИ на УКЛО – ДОПОЛНИТЕЛЕН Трет уписен рок – Универзитет Св. „Климент Охридски“ Битола  

2023-09-15T20:46:36+00:00септември 15, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Дополнителен конкурс за трет уписен рок 2023-24

Kонечни ранг листи од втор уписен рок на прв циклус студии

Конечни ранг листи втор уписен рок

2023-09-15T11:09:06+00:00септември 14, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Kонечни ранг листи од втор уписен рок на прв циклус студии

Прелиминарни ранг листи за втор уписен рок 2023/24

Прелиминарните ранг листи за втор уписен рок дадени се во линкот резултати.

2023-09-15T11:09:53+00:00септември 12, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Прелиминарни ранг листи за втор уписен рок 2023/24

КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО АКАДЕМСКАТА 2023/2024

КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО АКАДЕМСКАТА 2023/2024

2023-09-15T11:10:55+00:00септември 6, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО АКАДЕМСКАТА 2023/2024

КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ВО АКАДЕМСКАТА 2023/2024

КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ВО АКАДЕМСКАТА 2023/2024

2023-09-15T11:11:30+00:00септември 6, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ВО АКАДЕМСКАТА 2023/2024
Go to Top