Прелиминарна листа од четвртиот уписен рок

Прлиминарните листи се дадеви во линкот пријавени во IV уписен рок

2023-10-04T15:35:33+00:00октомври 4, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Прелиминарна листа од четвртиот уписен рок

Наменска студентска Visa картичка

  Потсетување за сите квалификувани студенти за подигнување на наменските картички Уживај во студентскиот живот и верувај во иднината Студентските денови [...]

2023-10-02T10:10:13+00:00октомври 2, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Наменска студентска Visa картичка

Распоред на предавањата во зимските семестри 2023-24

Распоредите по семестри се дадени во линковите: Распоред на предавања I семестар 2023-24 Распоред на предавања III семестар 2023-24 Распоред [...]

2023-10-01T17:15:02+00:00октомври 1, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Распоред на предавањата во зимските семестри 2023-24

Дополнителен конкурс за прв циклус студии за четвртиот уписен рок

Пријавување на кандидатите 02.10.2023 и 03.10.2023 Објавување прелиминарна ранг-листа 04.10.2023 Објавување решение за прием на кандидатите 05.10.2023 Запишување на кандидатите 06.10.2023 Повеќе информации на [...]

2023-09-29T16:10:07+00:00септември 29, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Дополнителен конкурс за прв циклус студии за четвртиот уписен рок

Оглас за избор на членови и претседател на Студентско собрание

Врз основа на Законот за високо образование и Статутот на Универзитетот „Св. Климент Охридски“, како и Статутот на Техничкиот факултет [...]

2023-09-29T10:22:48+00:00септември 29, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Оглас за избор на членови и претседател на Студентско собрание

Конечни ранг листи од трет уписен рок 2023-24

Конечните ранг листи од третиот уписен рок се дадени во линкот Конечни ранг листи Трет уписен рок ТФБ

2023-09-28T13:47:17+00:00септември 28, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на Конечни ранг листи од трет уписен рок 2023-24

Поканата за првиот академски час

Ние, професорите и студентите на ТФБ убедени дека генерациите коишто доаѓаат се секогаш подобри, имаме посебна чест и задоволство да [...]

2023-09-29T08:21:53+00:00септември 28, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Поканата за првиот академски час

Прелиминарни листи од трет упис на нови студенти

Прелиминарни листи Трет уписен рок Прв циклус студии

2023-09-26T18:59:11+00:00септември 26, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Прелиминарни листи од трет упис на нови студенти

Важни информации за уписот во зимски семестар

С О О П Ш Т Е Н И Е! ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ЗИМСКИ (III, V, VII) СЕМЕСТАР -          Запишувањето на зимскиот [...]

2023-09-26T05:33:05+00:00септември 26, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на Важни информации за уписот во зимски семестар

Повици за стипендии!

ЗА СТУДЕНТИ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКИОТ ОТСЕК НА ТЕХНИЧКИ ФАКУЛТЕТ- БИТОЛА информации на линкот БИДИ СТИПЕНДИСТ НА EVN МАКЕДОНИЈА ЕВН стипендира студенти [...]

2023-09-23T17:33:10+00:00септември 23, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Повици за стипендии!
Go to Top