Конкурс за избор на Студентски правобранител на УКЛО

Врз основа на член 31 ставови 1 и 2 од Законот за високото образование, член 36 од Статутот на Универзитетот [...]

2023-12-07T10:13:18+00:00декември 7, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Конкурс за избор на Студентски правобранител на УКЛО

Ноемвриска испитна сесија 2023-2024

Распоредот на испити во ноемвриската испитна сесија е даден во линкот

2023-11-28T21:03:40+00:00ноември 28, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Ноемвриска испитна сесија 2023-2024

Конкурс за доделување 5 стипендии за студентите од ТФБ

КОНКУРС за доделување 5 стипендии за студентите на Техничкиот факултет – Битола На конкурсот можат да се пријават редовни студенти на факултетот [...]

2023-10-27T17:19:12+00:00октомври 27, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Конкурс за доделување 5 стипендии за студентите од ТФБ

Работилница за женско претприемништво (покана за сите студентки)

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАСТАН КОЈ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА   30.10.2023 год. во просториите на Технички факултет – Битола, сала за одбрана [...]

2023-10-25T15:34:41+00:00октомври 25, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Работилница за женско претприемништво (покана за сите студентки)

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Машинство“

за кандидати кои добиле позитивно мислење од Комисијата за спроведување на интервју 1. М-р Виолета Крчева ментор Ред. проф. др. [...]

2023-10-12T10:38:53+00:00октомври 12, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Машинство“

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Сообраќајно- транспортно инженерство“

за кандидати кои добиле позитивно мислење од Комисијата за спроведување на интервју 1. М-р Марија Стојаноска ментор Ред. проф. др. [...]

2023-10-12T10:35:26+00:00октомври 12, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Сообраќајно- транспортно инженерство“

Студентски календар 2023-2024

На 294-та седница на Ректорската управа на Универзитетот одржана на 29.09.2023 година, се усвои Студентскиот календар за 2023-2024, истиот во [...]

2023-10-06T07:22:39+00:00октомври 6, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Студентски календар 2023-2024

Конечни резултати од четвртиот уписен рок

Ранг листите од последниот уписен рок се дадени во линкот конечни листи

2023-10-06T07:12:12+00:00октомври 6, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Конечни резултати од четвртиот уписен рок

Прелиминарна листа од четвртиот уписен рок

Прлиминарните листи се дадеви во линкот пријавени во IV уписен рок

2023-10-04T15:35:33+00:00октомври 4, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Прелиминарна листа од четвртиот уписен рок

Наменска студентска Visa картичка

  Потсетување за сите квалификувани студенти за подигнување на наменските картички Уживај во студентскиот живот и верувај во иднината Студентските денови [...]

2023-10-02T10:10:13+00:00октомври 2, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Наменска студентска Visa картичка
Go to Top