Распореди за настава за летен семестар 2023-24

Наставата од летниот семестар започнува на 15.02.2024 год. Распоред за настава II семестар 2023-24 Распоред за настава VI семестар 2023-24 [...]

2024-02-08T08:55:56+00:00февруари 8, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Распореди за настава за летен семестар 2023-24

Повик за трудови за IEEE конференција ICEST 2024

Меѓународна IEEE конференција ICEST 2024 - International Scientific Conference on Information, Communication and Energy Systems and Technologies (https://icestconf.org). Коорганизатори на [...]

2024-01-17T16:02:25+00:00јануари 17, 2024|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Повик за трудови за IEEE конференција ICEST 2024

Упатство за пријавување испити во учебната 2023-24

СТУДЕНТОТ Е ДОЛЖЕН ЕЛЕКТРОНСКИ ДА СЕ ПРИЈАВИ ВО IKNOW СИСТЕМОТ НАЈДОЦНА 5 (ПЕТ) ДЕНА ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА ИСПИТНАТА СЕСИЈА! Напомена: [...]

2023-12-25T20:57:56+00:00декември 25, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Упатство за пријавување испити во учебната 2023-24

Јануарска испитна сесија

Распоредот на испитите во Јануарската испитна сесија е даден во линкот Испитна сесија Јануари 2023-2024 Драфт верзија

2023-12-25T21:05:30+00:00декември 25, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на Јануарска испитна сесија

Конкурс за избор на Студентски правобранител на УКЛО

Врз основа на член 31 ставови 1 и 2 од Законот за високото образование, член 36 од Статутот на Универзитетот [...]

2023-12-07T10:13:18+00:00декември 7, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Конкурс за избор на Студентски правобранител на УКЛО

Ноемвриска испитна сесија 2023-2024

Распоредот на испити во ноемвриската испитна сесија е даден во линкот

2023-11-28T21:03:40+00:00ноември 28, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Ноемвриска испитна сесија 2023-2024

Конкурс за доделување 5 стипендии за студентите од ТФБ

КОНКУРС за доделување 5 стипендии за студентите на Техничкиот факултет – Битола На конкурсот можат да се пријават редовни студенти на факултетот [...]

2023-10-27T17:19:12+00:00октомври 27, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Конкурс за доделување 5 стипендии за студентите од ТФБ

Работилница за женско претприемништво (покана за сите студентки)

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАСТАН КОЈ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА   30.10.2023 год. во просториите на Технички факултет – Битола, сала за одбрана [...]

2023-10-25T15:34:41+00:00октомври 25, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Работилница за женско претприемништво (покана за сите студентки)

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Машинство“

за кандидати кои добиле позитивно мислење од Комисијата за спроведување на интервју 1. М-р Виолета Крчева ментор Ред. проф. др. [...]

2023-10-12T10:38:53+00:00октомври 12, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Машинство“

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Сообраќајно- транспортно инженерство“

за кандидати кои добиле позитивно мислење од Комисијата за спроведување на интервју 1. М-р Марија Стојаноска ментор Ред. проф. др. [...]

2023-10-12T10:35:26+00:00октомври 12, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Сообраќајно- транспортно инженерство“
Go to Top