First Student Conference “Technology and Urban Development” – TUR

ПРВА СТУДЕНТСКА КОНФЕРЕНЦИЈА “ТЕХНИКАТА И УРБАНИОТ РАЗВОЈ“ - ТУР на Технички факултет Битола и Универзитет Св.Климент Охридски Битола, во организација на [...]

2021-06-11T13:39:51+00:00June 11, 2021|Categories: News, Uncategorized|Comments Off on First Student Conference “Technology and Urban Development” – TUR

ANNOUNCEMENT – LTH Foundry awards 10 scholarships for the academic year 2020/2021

Почитувани студенти, ЛТХ Леарница доделува 10 стипендии за студиската 2020/2021година. Повеќе информации за конкурсот можете да најдете на следниот ЛИНК

2021-06-11T13:39:34+00:00June 11, 2021|Categories: News, Uncategorized|Comments Off on ANNOUNCEMENT – LTH Foundry awards 10 scholarships for the academic year 2020/2021

Competition for awarding 5 scholarships from ESM

СМ објавува Конкурс за доделување на 5 стипендии на редовни студенти на Технички факултет - Битола, запишани на прв циклус [...]

2021-06-11T13:38:33+00:00June 11, 2021|Categories: News, Uncategorized|Comments Off on Competition for awarding 5 scholarships from ESM

PRESS RELEASE for systematic examination of first year students

Почитувани студенти, во прилог е дописот од Службата за превентивна здравствена заштита на деца од 6-18 години- Битола во врска со [...]

2021-06-11T13:38:12+00:00June 11, 2021|Categories: News, Uncategorized|Comments Off on PRESS RELEASE for systematic examination of first year students

ANNOUNCEMENT for enrollment in the summer semester 2020/2021.

Почитувани студенти, Ве потсетуваме дека уписите за летен семестар се започнати. Во врска со тоа Ве информираме дека треба да [...]

2021-06-11T13:37:12+00:00June 11, 2021|Categories: News, Uncategorized|Comments Off on ANNOUNCEMENT for enrollment in the summer semester 2020/2021.
Go to Top