Работилница за женско претприемништво (покана за сите студентки)

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАСТАН КОЈ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА   30.10.2023 год. во просториите на Технички факултет – Битола, сала за одбрана [...]

2023-10-25T15:34:41+00:00октомври 25, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Работилница за женско претприемништво (покана за сите студентки)

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Машинство“

за кандидати кои добиле позитивно мислење од Комисијата за спроведување на интервју 1. М-р Виолета Крчева ментор Ред. проф. др. [...]

2023-10-12T10:38:53+00:00октомври 12, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Машинство“

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Сообраќајно- транспортно инженерство“

за кандидати кои добиле позитивно мислење од Комисијата за спроведување на интервју 1. М-р Марија Стојаноска ментор Ред. проф. др. [...]

2023-10-12T10:35:26+00:00октомври 12, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Сообраќајно- транспортно инженерство“

Студентски календар 2023-2024

На 294-та седница на Ректорската управа на Универзитетот одржана на 29.09.2023 година, се усвои Студентскиот календар за 2023-2024, истиот во [...]

2023-10-06T07:22:39+00:00октомври 6, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Студентски календар 2023-2024

Конечни резултати од четвртиот уписен рок

Ранг листите од последниот уписен рок се дадени во линкот конечни листи

2023-10-06T07:12:12+00:00октомври 6, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Конечни резултати од четвртиот уписен рок

Прелиминарна листа од четвртиот уписен рок

Прлиминарните листи се дадеви во линкот пријавени во IV уписен рок

2023-10-04T15:35:33+00:00октомври 4, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Прелиминарна листа од четвртиот уписен рок

Наменска студентска Visa картичка

  Потсетување за сите квалификувани студенти за подигнување на наменските картички Уживај во студентскиот живот и верувај во иднината Студентските денови [...]

2023-10-02T10:10:13+00:00октомври 2, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Наменска студентска Visa картичка

Распоред на предавањата во зимските семестри 2023-24

Распоредите по семестри се дадени во линковите: Распоред на предавања I семестар 2023-24 Распоред на предавања III семестар 2023-24 Распоред [...]

2023-10-01T17:15:02+00:00октомври 1, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Распоред на предавањата во зимските семестри 2023-24

Дополнителен конкурс за прв циклус студии за четвртиот уписен рок

Пријавување на кандидатите 02.10.2023 и 03.10.2023 Објавување прелиминарна ранг-листа 04.10.2023 Објавување решение за прием на кандидатите 05.10.2023 Запишување на кандидатите 06.10.2023 Повеќе информации на [...]

2023-09-29T16:10:07+00:00септември 29, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Дополнителен конкурс за прв циклус студии за четвртиот уписен рок

Оглас за избор на членови и претседател на Студентско собрание

Врз основа на Законот за високо образование и Статутот на Универзитетот „Св. Климент Охридски“, како и Статутот на Техничкиот факултет [...]

2023-09-29T10:22:48+00:00септември 29, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Оглас за избор на членови и претседател на Студентско собрание
Go to Top