Проф. д-р Васка Атанасова

Проф. д-р Васка Атанасова Редовен Професор Редовни Професори Просторно планирање Прибирање и анализа на транспортни [...]

2023-12-26T10:08:36+00:00декември 11, 2023|Categories: Редовни професори|Коментарите се исклучени на Проф. д-р Васка Атанасова

Проф. д-р Иво Кузманов

Проф. д-р Иво Кузманов Редовен Професор Редовни Професори Производни системи Теорија на одлучување Производствен менаџмент [...]

2023-05-28T08:15:06+00:00јануари 12, 2021|Categories: Редовни професори|Коментарите се исклучени на Проф. д-р Иво Кузманов

Проф. д-р Зоран Јошевски

Проф. д-р Зоран Јошевски Редовен Професор Консултации: понеделник 8.00-9.45 петок 9.00-10.35 Редовни Професори Основи на [...]

2023-12-26T10:15:50+00:00јануари 12, 2021|Categories: Редовни професори|Коментарите се исклучени на Проф. д-р Зоран Јошевски

Проф. д-р Јасмина Буневска Талевска

Проф. д-р Јасмина Буневска - Талевска Редовен Професор Консултации Вторник 13:30-15:00; Среда 13:30-15:30 Редовни професори [...]

2023-12-26T10:13:50+00:00јануари 12, 2021|Categories: Редовни професори|Коментарите се исклучени на Проф. д-р Јасмина Буневска Талевска

Проф. д-р Наташа Мојсоска

Проф. д-р Наташа Мојсовска Редовен Професор Редовни Професори Електрични мерења Електрични машини II Електромоторни погони [...]

2023-12-26T10:35:57+00:00јануари 12, 2021|Categories: Редовни професори|Коментарите се исклучени на Проф. д-р Наташа Мојсоска

Проф. д-р Миле Спировски

Проф. д-р Миле Спировски Редовен Професор Консултации Понеделник 10-12часот, Среда 10-12часот, Четврток10-12часот Редовни професори Основи на [...]

2023-12-26T11:35:38+00:00јануари 12, 2021|Categories: Редовни професори|Коментарите се исклучени на Проф. д-р Миле Спировски

Проф. д-р Методија Атанасовски

Проф. д-р Методија Атанасовски Редовен Професор Консултации: Понеделник: 12.30-14.00 часот; Вторник: 9.00-10.30 часот Редовни Професори [...]

2023-05-28T06:38:45+00:00јануари 12, 2021|Categories: Редовни професори|Коментарите се исклучени на Проф. д-р Методија Атанасовски

Проф. д-р д-р Златко В. Соврески

Проф. д-р д-р Златко В. Соврески Редовен Професор Консултации  вторник од 10:30 до 12:00 среда од 10:30 до 12:30 [...]

2023-06-07T09:18:39+00:00јануари 12, 2021|Categories: Редовни професори|Коментарите се исклучени на Проф. д-р д-р Златко В. Соврески

Проф. д-р Елена Котевска

Проф. д-р Елена Котевска Редовен Професор Консултации среда 09:00-10:30, петок 11:30-13:00 Редовни Професори Математика I [...]

2023-12-26T10:22:33+00:00јануари 12, 2021|Categories: Редовни професори|Коментарите се исклучени на Проф. д-р Елена Котевска

Проф. д-р Стојанче Нусев

Проф. Стојанче Нусев Редовен Професор Редовни професори Технологија на материјалите Машинска обработка и алатни машини [...]

2023-12-26T10:47:06+00:00јануари 12, 2021|Categories: Редовни професори|Коментарите се исклучени на Проф. д-р Стојанче Нусев
Go to Top