About vladimir

This author has not yet filled in any details.
So far vladimir has created 111 blog entries.

Професор д-р Кристи Бомбол

Основи на сообраќајното инженерство Техники на управување на сообраќајот Превенција на сообраќајните незгоди Управување и контрола на [...]

2021-04-09T12:57:57+00:00јануари 12, 2021|Categories: Професори-in-memoriam|Коментарите се исклучени на Професор д-р Кристи Бомбол

Проф. во пензија д-р Константин Петковски

Деловно и професионално комуницирање Финансиски менаџмент Претприемништво и бизнис Стратегиски менаџмент Професионална и деловна комуникација Менаџмент на [...]

2023-11-29T13:08:25+00:00јануари 12, 2021|Categories: Професори во пензија|Коментарите се исклучени на Проф. во пензија д-р Константин Петковски

Проф. во пензија д-р Томе Јолевски

Менаџмент на индустриски системи Вовед во менаџментот Производствен менаџмент Економика и организација на индустриски претпријатија Менаџмент во [...]

2023-11-29T13:09:18+00:00јануари 12, 2021|Categories: Професори во пензија|Коментарите се исклучени на Проф. во пензија д-р Томе Јолевски

Проф. во пензија д-р Ѓорѓи Тромбев

Пренос на топлина Топлиноразменувачи Греење вентилација и климатизација Ладилна техника Проектирање на термотехнички системи и инсталација Топлификациони [...]

2023-05-29T09:03:11+00:00јануари 12, 2021|Categories: Професори во пензија|Коментарите се исклучени на Проф. во пензија д-р Ѓорѓи Тромбев

Асистент Даниела Ќурчиевска

Проф. д-р Даниела Ќурчиевска Редовен Професор Aсистенти Благој Павлов Реферат - Благој Павлов [...]

2023-05-28T09:11:30+00:00јануари 12, 2021|Categories: Асистенти|Коментарите се исклучени на Асистент Даниела Ќурчиевска

Проф. д-р Иво Кузманов

Проф. д-р Иво Кузманов Редовен Професор Редовни Професори Производни системи Теорија на одлучување Производствен менаџмент [...]

2023-05-28T08:15:06+00:00јануари 12, 2021|Categories: Редовни професори|Коментарите се исклучени на Проф. д-р Иво Кузманов

Проф. д-р Зоран Јошевски

Проф. д-р Зоран Јошевски Редовен Професор Консултации: понеделник 8.00-9.45 петок 9.00-10.35 Редовни Професори Основи на [...]

2024-04-19T19:41:03+00:00јануари 12, 2021|Categories: Редовни професори|Коментарите се исклучени на Проф. д-р Зоран Јошевски
Go to Top