About vladimir

This author has not yet filled in any details.
So far vladimir has created 111 blog entries.

С О О П Ш Т Е Н И Е за упис на летен семестар 2020/2021 год.

Почитувани студенти, Ве потсетуваме дека уписите за летен семестар се започнати. Во врска со тоа Ве информираме дека треба да [...]

2022-12-23T09:56:51+00:00февруари 24, 2021|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на С О О П Ш Т Е Н И Е за упис на летен семестар 2020/2021 год.

С О О П Ш Т Е Н И Е за систематски преглед на студенти од прва година

Почитувани студенти, во прилог е дописот од Службата за превентивна здравствена заштита на деца од 6-18 години- Битола во врска со [...]

2022-12-23T09:57:50+00:00февруари 24, 2021|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на С О О П Ш Т Е Н И Е за систематски преглед на студенти од прва година

Конкурс за доделување на 5 стипендии од ЕСМ

СМ објавува Конкурс за доделување на 5 стипендии на редовни студенти на Технички факултет - Битола, запишани на прв циклус [...]

2022-12-23T09:58:46+00:00февруари 24, 2021|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на Конкурс за доделување на 5 стипендии од ЕСМ

Повик за трудови за ICEST 2021

Во продолжение е повикот за трудови за меѓународната конференцијата ICEST 2021 - International Scientific Conference on Information, Communication and Energy Systems [...]

2021-05-31T08:23:02+00:00февруари 24, 2021|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на Повик за трудови за ICEST 2021

С О О П Ш Т Е Н И Е за административни услуги

Се известуваат студентите дека за сите административни услуги претходно треба да се обраќаат на телефоните: 075 295 713 (Љупка), 075 [...]

2021-05-31T08:23:06+00:00февруари 24, 2021|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на С О О П Ш Т Е Н И Е за административни услуги

С О О П Ш Т Е Н И Е – ЛТХ Леарница доделува 10 стипендии за студиската 2020/2021година

Почитувани студенти, ЛТХ Леарница доделува 10 стипендии за студиската 2020/2021година. Повеќе информации за конкурсот можете да најдете на следниот ЛИНК

2021-05-31T08:23:11+00:00февруари 24, 2021|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на С О О П Ш Т Е Н И Е – ЛТХ Леарница доделува 10 стипендии за студиската 2020/2021година

Прва студентска конференција “Техниката и урбаниот развој” – ТУР

ПРВА СТУДЕНТСКА КОНФЕРЕНЦИЈА “ТЕХНИКАТА И УРБАНИОТ РАЗВОЈ“ - ТУР на Технички факултет Битола и Универзитет Св.Климент Охридски Битола, во организација на [...]

2021-05-31T08:23:18+00:00февруари 19, 2021|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на Прва студентска конференција “Техниката и урбаниот развој” – ТУР

Професор д-р Линда Стојановска

Математика I Математика II Апликативен софтвер I Аплокативен софтвер II Конечна математика Математичко моделирање со компјутери Стохастичко [...]

2023-11-08T10:39:18+00:00јануари 12, 2021|Categories: Професори-in-memoriam|Коментарите се исклучени на Професор д-р Линда Стојановска

Професор д-р Миле Петковски

Основи на електротехниката I Енергетска електроника Моделирање и симулација во LabView и Matlab/Simulink Програмабилни логички контролери SCADA [...]

2023-11-29T13:29:00+00:00јануари 12, 2021|Categories: Професори-in-memoriam|Коментарите се исклучени на Професор д-р Миле Петковски
Go to Top