About daniela

This author has not yet filled in any details.
So far daniela has created 63 blog entries.

Јануарска испитна сесија

Распоредот на испитите во Јануарската испитна сесија е даден во линкот Испитна сесија Јануари 2023-2024 Драфт верзија

2023-12-25T21:05:30+00:00декември 25, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости|Коментарите се исклучени на Јануарска испитна сесија

Проф. д-р Васка Атанасова

Проф. д-р Васка Атанасова Редовен Професор Редовни Професори Просторно планирање Прибирање и анализа на транспортни [...]

2023-12-26T10:08:36+00:00декември 11, 2023|Categories: Редовни професори|Коментарите се исклучени на Проф. д-р Васка Атанасова

Конкурс за избор на Студентски правобранител на УКЛО

Врз основа на член 31 ставови 1 и 2 од Законот за високото образование, член 36 од Статутот на Универзитетот [...]

2023-12-07T10:13:18+00:00декември 7, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Конкурс за избор на Студентски правобранител на УКЛО

Ноемвриска испитна сесија 2023-2024

Распоредот на испити во ноемвриската испитна сесија е даден во линкот

2023-11-28T21:03:40+00:00ноември 28, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Ноемвриска испитна сесија 2023-2024

Горан Велјановски

м-р  Горан Велјановска Асистент Консултации Асистенти Група предмети Биографија Europass CV Goran Veljanovski [...]

2023-11-28T10:42:03+00:00ноември 28, 2023|Categories: Асистенти|Коментарите се исклучени на Горан Велјановски

м-р Благој Димовски

м-р Благој Димовски Асистент Консултации Асистенти Група предмети Список на трудови 1.Dimovski B., Stavreva S., Dimitrieska [...]

2023-11-14T19:28:40+00:00ноември 14, 2023|Categories: Асистенти|Коментарите се исклучени на м-р Благој Димовски

м-р Панде Поповски

м-р Панде Поповски Aсистент Консултации Асистенти Група предмети PERSONAL INFORMATION Pande Popovski   Bitola, [...]

2023-11-14T07:33:30+00:00ноември 8, 2023|Categories: Асистенти|Коментарите се исклучени на м-р Панде Поповски

Конкурс за доделување 5 стипендии за студентите од ТФБ

КОНКУРС за доделување 5 стипендии за студентите на Техничкиот факултет – Битола На конкурсот можат да се пријават редовни студенти на факултетот [...]

2023-10-27T17:19:12+00:00октомври 27, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Конкурс за доделување 5 стипендии за студентите од ТФБ

Работилница за женско претприемништво (покана за сите студентки)

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАСТАН КОЈ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА   30.10.2023 год. во просториите на Технички факултет – Битола, сала за одбрана [...]

2023-10-25T15:34:41+00:00октомври 25, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на Работилница за женско претприемништво (покана за сите студентки)

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Машинство“

за кандидати кои добиле позитивно мислење од Комисијата за спроведување на интервју 1. М-р Виолета Крчева ментор Ред. проф. др. [...]

2023-10-12T10:38:53+00:00октомври 12, 2023|Categories: Некатегоризирано, Новости, Новости|Коментарите се исклучени на ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА на кандидати за упис на 3 циклус на студиската програма „Машинство“
Go to Top