Технички факултет Битола организира промоција на дипломирани инженери и магистри, која ќе се одржи на 05.06.2024 (среда) во 11 часот во Амфитеатарот на ТФБ.

На настанот ќе бидат промовирани 85 нови инженери и ќе бидат доделени дипломи за 8 магистри
Чест ни е да присуствувате на настанот.