Ние, професорите и студентите на ТФБ
убедени дека генерациите коишто доаѓаат се
секогаш подобри, имаме посебна чест и
задоволство да ве поканиме на

Првиот академски час за
генерацијата бруцоши
2023/24

2.10.2023 (понеделник) во 11 часот во
Амфитеатарот на
Технички факултет – Битола

Програмата за првиот академски час е дадена во линкот Покана за првиот академски час