Понуда за летна пракса

Едно месечна пракса во  IT Labs – обука за Дизајн на чипови со HDL, од 3 јули 2023, наменете за студенти кои имаат завршено најмалку 2ра година или дипломци од техничките факултети. Задолжително положени предметите: Основи на електротехника, Основи на дигитална електроника, Булова алгебра и дискретни логички уреди. Повеќе детаљи овде: https://www.it-labs.com/chip-design-summer-internship-program/

Сите заинтересирани студенти можат да аплицираат на следниот линк: https://apply.workable.com/it-labs1/j/D3F634E29D/ или со испраќање на CV до talent@it-labs.com.