Распореди за испитни сесии и колоквиумски недели

Учебна 2023-24 година

Испитна сесија Јуни 2023-2024

 

Испитна сесија Април 2023-2024

Испитна сесија Јануари 2023-2024 Драфт верзија

Испитна сесија Септември 2023-2024 Драфт верзија

Упатство за пријавување испити

Упатство за користење на iKnow студентскиот сервис – Технички Факултет

 

Учебна 2022-23 година 

Ispitna sesija April 2022-23

Ispitna sesija Januari 2022-23

Ispitna sesija Juni 2022-23 konecna

Ispitna sesija Septemvri 2022-23 konecna verzija