Loading...
Почетна2024-04-02T13:17:33+00:00

НОВОСТИ

RoboMac 2024 – натпревар по роботика, автоматика, електроника и вештачка интелигенција во Македонија

април 12, 2024|

Министеерство за образование и наука
tutori
Innovation Radar
Institutional Evaluation Programme
BUA
EMSCO
Go to Top