Следни испити

Септември/Октомври
П В С Ч П С Н
18192021222324
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
сите

Новости

19 Септември 2017

Се известуваат студентите на втор циклус на студии, на Отсекот за сообраќај и транспорт, дека запишувањето на семестар можат да го направат во перидот од 02.10 до 09.10.2017 година.

повеќе

18 Септември 2017

Распоред за настава во зимски семестар од академска 2017/18 год. за сите студиски програми  преземи

повеќе

09 Септември 2017

Се известуваат студентите на Технички факултет - Битола, дека запишувањето на зимскиот семестар од академската 2017/18 година ќе се реализира од 13.09.2017 до 25.09.2017 година.
После овој рок запишувањето ќе се врши со дополнителна сума.

повеќе

25 Август 2017

Им се соопштува на студентите дека испитите кај проф. д-р Цветко Митровски за летен семестар ќе се одржат според следниот распоред:

1. Мерно аквизициски системи – 11.09.2017 во 10h – училна 203
2. Дигитална електроника – 13.09.2017 во 10h – училна 203

повеќе

15 Август 2017

Почитувани студенти,

Во продолжение следуваат неколку правила кои треба да ги почитувате во оваа испитна сесија – септември 2016/2017.

повеќе

06 Август 2017

Понеделник 07.08.2017, Хотел Театар - Битола
од 10:00-13:00 „На кафе со ЕУ ИПА Проектот"
Центарот за вработување Битола организира информативен настан од неформалнен карактер во рамките на ЕУ-ИПА Проектот „Поддршка за вработување на млади" за младите невработени лица, на возраст до 29 год., активни баратели на работа.

повеќе

01 Август 2017

Им се соопштува на студентите дека испитите за септемвриска сесија од зимски семестар кај проф. д-р Мирка Поп Николова Радевска од среда 31. 08. 2017 се презакажуваат на 21. 08. 2017 во 10 часот - училна 12.

Распоред за испити во септемвриска сесија

повеќе

24 Мај 2017

Распоред за испити во јунска сесија

Распоред за испити во септемвриска сесија

повеќе

15 Август 2016

Се известуваат студентите дека отворено е електронското пријавување на испити во iKnow системот за септемвриска сесија. Студентите задолжително треба електронски да се пријават во iKnow системот.

повеќе

30 Јануари 2015

Се известуваат студентите на Технички факултет – Битола дека заради новите законски прописи скриптарата нема да работи почнувајќи од 01.02.2015 год.

повеќе

Соопштенија

12 Мај 2017 -

 

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од Априлска испитна сесија кај Доц. Д-р Елена Котевска. Увид и оценки на часови за консултации.

Резултати од испитите по Математика кај Доц. Д-р Елена Котевска одржани на 26.04.2017

Р.бр.

Индекс

Бодови

Оценка

Забелешка

Математика 1

1

5170

0

5

 

2

5166

20

5

 

3

5180

23

5

 

4

5145

10

5

 

5

8043

36+10+5

6

Домашна работа

6

70

5

5

 

7

5193

30

5

 

8

5188

45

?

Изводи да дополага

9

8170

40

?

Изводи+интеграли да дополага

10

5178

10

5

 

11

5195

5

5

 

12

5186

10

5

 

13

5196

10

5

 

Математика 2

1

8082

40+10+2

6

Домашна работа

2

8086

38+10+3

5

 

НУВЕСТА

1

4811

55

6

 

Сообраќај и транспорт

11 Мај 2017 -

Резултати од колоквиумите одржани на ден 09.05.2017 год кај проф. СТОИМКО ЗЛАТКОВСКИ

Индекс Оценка
8093 6
8085 6
8074 8
8073 10
8066 6
8063 6
8062 8

Графичко инженерство

02 Мај 2017 -

машини за графичка подготовка

 

хх.06.2017

 

 

Индекс

Име и презиме

Кол.-1

Кол.-2

Оценка 

Забелешка

1043

Темелкоски Никола

0+26

 

 

10

1044

Нурџан Иса

20

 

 

 

1047

Зузаровски Јордан

0+26

 

 

10

1049

Стевановски Христијан

0+26

 

 

 

1050

Милески Горан

0 - 0

 

 

 

1051

Стојановска Љубица

0+10+34

 

 

10

1054

Велјаноска Ивана

 

 

 

10

1057

Алушевска Андријана

0+10+23

 

 

10

1058

Божиновска Кристина

0+23

 

 

10

1065

Московска Христина

 

 

 

10

 

д-р. Кире Поповски

Сообраќај и транспорт

28 Април 2017 -

Резултати од колоквиумите одржани на ден 25.04.2017 год кај проф. СТОИМКО ЗЛАТКОВСКИ

Индекс Оценка
8104 6
8102 8
8083 6
8075 7
8068 9
8065 8
8062 6
7995 7
5399 6

Графичко инженерство

21 Април 2017 -

Примена на Дигиталното видео во техниката - графички

 

одржан на 10.04.2017

 

 

Индекс

Име и презиме

Кол-1

Кол-2

Оценка

Забелешка

1018

Грашески Богданчо

0

 

 

 

1024

Спасов Никола

0+35

 

 

 

1025

Митриќевски Николче

30

 

 

10

1026

Трпкоски Бојан

35

 

 

 

1031

Секуловски Дарко

20

 

 

 

1037

Грозданоска Емилија

40

 

 

 

 

д-р. Кире ПОПОВСКИ

Сообраќај и транспорт

14 Април 2017 -

Резултати од колоквиумите одржани на ден 11.04.2017 год кај проф. СТОИМКО ЗЛАТКОВСКИ

Индекс Оценка
8066 6
5682 9

Графичко инженерство

11 Април 2017 -

Резултати од колоквиумот бр. 1 по МАШИНИ ЗА ГРАФИЧКА ПОДГОТОВКА

 

машини за графичка подготовка

 

хх.06.2017

 

 

Индекс

Име и презиме

Кол.-1

Кол.-2

Оценка 

Забелешка 

873

Ѓорѓиева Василка

 

 

 

 

1018

Гашески Богданчо

 

 

 

 

1031

Секуловски Дарко

 

 

 

 

1043

Темелкоски Никола

0

 

 

 

1047

Зузаровски Јордан

0

 

 

 

1049

Стевановски Христијан

0

 

 

 

1050

Милески Горан

0

 

 

 

1051

Стојановска Љубица

0+10

 

 

10

1054

Велјаноска Ивана

 

 

 

10

1057

Алушевска Андријана

0+10

 

 

10

1058

Божиновска Кристина

0

 

 

10

1065

Московска Христина

 

 

 

10

 Студентите да ми предложат датум за поправен колоквиум заради лошите резултати.

 

Ред. Проф. д-р. Кире Поповски

Графичко инженерство

11 Април 2017 -

Резултати од Кол. бр. 1 

Примена на Дигиталното видео во техниката - графички

 

одржан на 10.04.2017

 

 

Индекс

Име и презиме

Кол-1

Кол-2

Оценка

Забелешка

1018

Грашески Богданчо

0

 

 

 

1024

Спасов Никола

0

 

 

 

1026

Трпкоски Бојан

35

 

 

 

1031

Секуловски Дарко

20

 

 

 

1037

Грозданоска Емилија

40

 

 

 

 

Примена на Дигиталното видео во техниката - електро

 

одржан на 10.04.2017

 

 

Индекс

Име и презиме

Кол-1

Кол-2

Оценка

Забелешка

4917

Јовановски Даниел

40

 

 

 

4922

Павловски Дени

0

 

 

 

 

 

Ред. проф. д-р. Кире Поповски

Сообраќај и транспорт

31 Март 2017 -

Резултати од колоквиумите одржани на ден 28.03.2017 год кај проф. СТОИМКО ЗЛАТКОВСКИ

 

Индекс Оценка
8104 6
8089 6
8073 6
8062 8
8060 6

Сообраќај и транспорт

17 Март 2017 -

Резултати од колоквиумите одржани на ден 14.03.2017 год кај проф. СТОИМКО ЗЛАТКОВСКИ

Индекс Оценка
8074 7
8104 6
5477 6
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |