Следни испити

Март/Април
П В С Ч П С Н
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678
9101112131415
сите

Новости

16 Февруари 2018

Се известуваат студентите дека задолжително и самостојно треба да ја пополнат анкетата која е поставена во нивното електронско досие во iKnow системот.

повеќе

13 Февруари 2018

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА НАУЧНОИСТРАЖУВАЧКИ ПРОЕКТ

МОДЕЛ НА СООБРАЌАЈНА ПОЛИТИКА ВО ФУНКЦИЈА НА ОДРЖЛИВИОТ РАЗВОЈ НА РЕПУБЛИКА СЛОВЕНИЈА И РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

повеќе

13 Февруари 2018

Уписот на предмети од летен семестар за академската 2017/2018 год. без казна ќе се врши до 16.02.2018 год.

повеќе

02 Февруари 2018

Распоред за настава во летен семестар од академска 2017/18 год. за сите студиски програми преземи

повеќе

15 Јануари 2018

За студентите од прв, втор, трет, четврт и петти семестар задолжително пријавување на испитите за јануарска сесија преку iKnow системот.

повеќе

29 Ноември 2017

Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј на распишаниот награден конкурс на УКЛО. Две од првите три награди за студентите од ТФБ. Честитки до Филип Лазоски (прва награда) и Игор Стерјовски (трета награда) за истражувачки трудови. 

повеќе

15 Ноември 2017

Список на примени кандидати на втор циклус универзитетски студии на ОТСЕКОТ ЗА СООБРАЌАЈ И ТРАНСПОРТ во академската 2017/2018 година (сите уписни рокови)

повеќе

30 Јануари 2015

Се известуваат студентите на Технички факултет – Битола дека заради новите законски прописи скриптарата нема да работи почнувајќи од 01.02.2015 год.

повеќе

Соопштенија

Сообраќај и транспорт

16 Март 2018 -

Резултати од колоквиумот одржан на ден 13.03.2018 год кај проф. СТОИМКО ЗЛАТКОВСКИ

Индекс Оценка
8151 6
8149 6
8144 6
8136 6
8135 6
8130 6
8129 6
8127 6
8124 6
8123 6
8122 6
8119 6

Сообраќај и транспорт

09 Март 2018 -

Резултати од колоквиумот одржан на ден 06.03.2018 год кај проф. СТОИМКО ЗЛАТКОВСКИ

Индекс Оценка
8208 8
8124 8
8042 6
8122 8

Сообраќај и транспорт

26 Февруари 2018 -

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат студентите дека испитот кај проф. Стоимко Златковски закажан за ден 27.02.2018 год (Вторник), НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ, а поради влошени временски услови.

Истиот ќе се одржи на ден 06.03.2018 год (Вторник) во 11:00 часот.

Од Кабинетот

Сообраќај и транспорт

25 Февруари 2018 -

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат студентите дека предавањето кај проф. Стоимко Златковски закажано за ден 26.02.2018 год (Понеделник), НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ, а поради влошени временски услови.

 

Од Кабинетот

Сообраќај и транспорт

19 Февруари 2018 -

 

Резултати од колоквиумот одржан на ден 13.02.2018 год кај проф. СТОИМКО ЗЛАТКОВСКИ

 

Индекс Оценка
8208 9
8135 6
8123 6
8109 6
8101 8
8042 6

Машински

19 Февруари 2018 -

Студентите

Трајкоски Петар 6586

Бубарџиу Самир 6594

што полагаа РАЗМЕНУВАЧИ НА ТОПЛИНА на 19.02.2018 имаат само по 20 поени и НЕ го положија испитот.

д-р. Кире Поповски

08 Февруари 2018 -

Почитувани студенти, 

Во прилог се резултатите од повторениот испит по Математика 1 и Математика 2 на 02.02.2018. Увид кога сакате на посетни саати до 15.02.2018. Студентите кои беа повикани, а не се јавија на повторениот испит, ги сметам за неположени.

Вонр. Проф. Д-р Елена Котевска

Р.бр.

Индекс

Бодови

Оценка

Забелешка

1

5211

31

5

 

2

5221

25

5

 

3

5215

5

5

 

4

5216

40

?

Интеграли да дополага

5

5204

20

5

 

6

78

18

5

 

7

5217

35

5

 

8

5203

2

5

 

9

5202

33

5

 

10

62

0

5

 

11

70

10

5

 

12

61

33

5

 

06 Февруари 2018 -

Ред. Проф. д-р. Кире Поповски

 

Предмет

Ден

Час

Училница

1.

Машини за граф. подготовка

понеделник

9.45 - 13.05

417

2.

Наука за Ж.С.

и сите предмети кои содржат во насловот

„животна средина“

среда

8.50 - 13.05

415

3.

Прмена на дигиталното видео во техниката

четврток

8.50 - 12.15

203

4.

Посетни часови во деновите на предавањата

 

 

418

 

Термините се дадени од Деканатот.

За некои промени потребно е договор со студентите.

Информации имате на www.tfb.edu.mk во „соопштенија“.

За да поставите прашање може на e-mail: kire.popovski"@uklo.edu.mk

.

Графичко инженерство

04 Февруари 2018 -

Резултати од јануарската сесија кај Ред. Проф. д-р. Кире Поповски

 

Примена на Дигиталното видео во техниката - графички

 

16.01.2018

 

Индекс

Име и презиме

Оценка

Забелешка

1004

Еленов Диме

6

 

1051

Стојановска Љубица

8

 

 


Наука за животната средина - ЕЗЖС

 

24.01.2018

 

Индекс

Име и презиме

Оценка

Забелешка

70

Арсиќ Иван

7

 

 

машини за графичка доработка 

 

24.01.2018

 

Индекс

Име и презиме

Оценка 

Забелешка 

1043

Темелкоски Никола

9

к

1047

Зузаровски Јордан

9

к

1049

Стевановски Христијан

8

 

 

 

композиција на мултимедијални проекти

 

24.01.2018 г.

 

Индекс

Име и презиме

Кол.-1

Кол.-2

Оценка

Забелешка

1044

Нурџан Иса

20

 

7

 

1065

Московска Христина

0

0

 

 

1071

Наумовски Андријан

40

20

8

к

1072

Цветановски Петар

40

37

10

10

1073

Темелкоски Христијан

42

30

9

 к

1074

Велески Миле

40

27

8

 к

1075

Макреовска Ивана

45

37

10

10 к

 

 

Разменувачи на топлина, машински

 

24.01.2018 г.

 

Индекс

Име и презиме

Кол.-1

Кол.-2

Оценка

Забелешка

6603

Талевски Стефан

25

20

8

10

6604

Димовски Благој

40

35

10

10+10

6608

Давчев Зоран

0-30

20

6

10

6609

Сирмев Горан

0-30

20

7

10+10

6611

Меровски Николче

0-20

30

6

10

6612

Илиевски Емилијан

0-20

25

6

10

6616

Велјановски Дејан

0-20

20

6

10

6621

Пајмакоски Владимир

 

 

6

 

6623

Богев Горан

0-25

30

8

10+10

 

менаџмент и заштита на животната средина - индустриски менаџмент

 

24.01.2018

 

Индекс

Име и презиме

Кол. 1

Кол. 2

Оценка

Забелешка

876

Крстевска Анастасија

30+5

33

10

10 + 10

877

Ефремов Илија

0-20

20

6

 

879

Кочовски Бојан

30+5

20

7

 

880

Цвртаноски Дејан

0-20

20

6

 

882

Митревска Мартина

0-30

20

6

 

884

Марковска Марија

25+5

33

10

10 + 10

886

Наумовска Елеонора

0-30

37

9

10

887

Наумовска Габриела

20-25

20

6

 

890

Лазароска Јована

20+5

37

9

10

891

Дејкоска Анѓела

0-20

20

7

10

892

Конеска Габриела

30+5

40

10

10

895

Дејкоска Тамара

25+5

20

7

10

897

Жабјановска Тамара

0-20

40

9

10

 

 

 

 

Ред. Проф. д-р. Кире Поповски

Сообраќај и транспорт

31 Јануари 2018 -

Резултати

Резултатите од испитите во јануарска испитна сесија 2018 се наоѓаат во делот „матерјали“ под соодветен предмет.

Проф. др. Никола Крстаноски

<< претходно | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |