Следни испити

Мај/Јуни
П В С Ч П С Н
21222324252627
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
сите

Новости

05 Април 2018

Распоред за испити во априлска испитна сесија за академска 2017/18 год. за сите студиски програми преземи

повеќе

13 Февруари 2018

Уписот на предмети од летен семестар за академската 2017/2018 год. без казна ќе се врши до 16.02.2018 год.

повеќе

02 Февруари 2018

Распоред за настава во летен семестар од академска 2017/18 год. за сите студиски програми преземи

повеќе

15 Јануари 2018

За студентите од прв, втор, трет, четврт и петти семестар задолжително пријавување на испитите за јануарска сесија преку iKnow системот.

повеќе

29 Ноември 2017

Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј на распишаниот награден конкурс на УКЛО. Две од првите три награди за студентите од ТФБ. Честитки до Филип Лазоски (прва награда) и Игор Стерјовски (трета награда) за истражувачки трудови. 

повеќе

30 Јануари 2015

Се известуваат студентите на Технички факултет – Битола дека заради новите законски прописи скриптарата нема да работи почнувајќи од 01.02.2015 год.

повеќе

Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.


 

20.04.2018  14:00

Техничка Механика II

Училница бр. 203. Се полага само во овој термин. Резултатите можат да се видат и во iKnow системот. Решенијата на задачите можат да се видат во одделот „Материјали“

Известување

Јакост II

Училница бр. 203. Се полага само во овој термин. Решенијата на испитните задачи можат да се видат во одделот „Материјали - Јакост II“

Rezultati_jakost_apr2018.pdf Резултати од испитот во априлската сесија 2018. год.

29.01.2018  10:00

Веројатност и статистика

prostorija 203

Известување

Јавен гратски патнички превоз

prostorija 203

Известување

Организација на ЈГП

prostorija 203

Известување

Современи технологии во ЈГП

prostorija 203

Известување

18.01.2018  10:00

Планирање на јавен градски превоз

prostorija 203

Известување

Урбани транспортни системи

prostorija 203

Известување

<< претходно | | следно >>