Проф. д-р Роберто Пашиќ

Редовен Професор

Консултации пон. 10-12; сре. 10-12; чет. 10-12

Вонредни Професори
  • Компјутерски управувани машини и процеси
  • Интеграција и одржување на компјутерски системи
  • Техничка подготовка за печатење
  • Технологија на печатење
  • Дигитално сликање
  • Програмабилни логички контролери
  • Интелигентни сензор-актуатор системи