Проф. д-р Илиос Вилос

Редовен Професор

Редовни професори
  • Нацртна геометрија
  • Апликативен софтвер
  • Дигитално сликање
  • Дигитално цртање
  • Компјутерски вештини
  • Комунална инфраструктура