Проф. д-р Даниела Колтовска Нечоска

Редовен Професор

Консултации пон. 10-12; сре. 10-12; чет. 10-12

Вонредни Професори
  • Техники на управување на сообраќајот
  • Управување и контрола на сообраќајот
  • Интелигентни транспортни системи